SBI Clerk Recruitment 2025 : SBI Clerk Vacancy Online Form 2025 : SBI Clerk Online Apply 2025
About Post: State Bank OF India (SBI) has released a vacancy for this SBI Clerk Online Form 2025. Any candidate who wants to apply can please apply from date 06/08/2025 to date 26/08/2025. For detailed information on how to apply, please read Advertisement No. CRPD/CR/205-26-06 carefully and see the highlights below.
STATE Bank Of India (SBI)
|
|||||||||
Important Dates
|
Application Fee
|
||||||||
Age Limit
|
Eligibility Criteria
|
||||||||
Document Required
|
Selection Process
|
||||||||
State Bank Clerk Vacancy 2025 Total Post : 5180
|
|||||||||
Post Name | Category | Total Post | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Clerk (Junior Associate) | General (UR) | 2255 | |||||||
EWS | 508 | ||||||||
OBC | 1179 | ||||||||
SC | 788 | ||||||||
ST | 450 | ||||||||
Total | 5180 | ||||||||
SBI Clerk Vacancy Details 2025
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SBI Clerk Vacancy Online Form 2025 |
|||||||||
How to Apply Online for SBI Clerk Recruitment 2025 |
|||||||||
Quick Overview
|
|||||||||
Important Links |
|||||||||
Apply Online |
Registration | Login |
||||||||
Official Notification |
Click Here |
||||||||
Join WhatsApp Group |
Click Here |
||||||||
Join Telegram Channel |
Click Here |
||||||||
Official Website |
Click Here |
Answere : key dates for the SBI Clerk Recruitment 2025 that Application starts on 06/08/2025 and closes on 26/08/2025.
Question 2 : What is the application fee for the SBI Clerk Recruitment 2025?
Answere : Application fee for the SBI Clerk Recruitment 2025 is Rs. 100.
Question 3 : What are the age limits for SBI Clerk Recruitment 2025?
Answere : Age Limit 20 to 28 Years
Question 4 : What is the eligibility criteria for the SBI Clerk Recruitment 2025?
Answere : Graduation Class Pass any Stream.
Question 5 : What documents are required for the SBI Clerk Recruitment 2025 application?
Answere : Photograph, signature scan, educational qualifications, valid email ID, and mobile number.
Question 6 : What is the selection process for the SBI Clerk Recruitment 2025?
Answere : Written Examination, Document Verification Medical Examination.
Question 7 : What are the total vacancies available for SBI Clerk Recruitment 2025?
Answere : Total vacancies Available for SBI Clerk Recruitment 205 is 5180..
Question 8 : What are the sbi clerk recruitment 2025 apply online Direct Link?
Answere : Visit Newjobsinformation