Railway NTPC 12TH Under Graduation Admit Card 2025 : NTPC UG Admit Card / Exam City 2025 : Railway NTPC 10+2 Under Gradate CBT 1 Exam City / Admit Card 2025
About Post: Railway Recruitment Board (RRB) has released a vacancy for this RRB NTPC Under Graduate Post Vacancy 2024 Admit Card (Railway RRB NTPC CBT 1 Exam City / Admit Card). Any candidate who wants to apply can please apply from date 21/09/2024 to date 20/10/2024. For detailed information on how to apply, please read Advertisement No. 06/24 carefully and see the highlights below.
Railway Recruitment Board (RRB)
|
|||||||||
Important Dates
|
Application Fee
|
||||||||
Age Limit
|
Eligibility Criteria
|
||||||||
Document Required
|
Selection Process
|
||||||||
RRB 10+2 NTPC Vacancy 2025 : Total Post : 3445
|
|||||||||
Post Name | Total Post | RRB 10+2 NTPC Eligibility 2024 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Commercial Cum Ticket Clerk | 2022 |
|
|||||||
Trains Clerk | 72 | ||||||||
Account Clerk Cum Typist | 361 |
|
|||||||
Junior Clerk Cum Typist | 990 | ||||||||
Total | 3445 | ||||||||
RRB NTPC 10+2 Admit Card 2025 |
|||||||||
How to Apply Online for RRB NTP Under Graduate Recruitment 2025 |
|||||||||
Quick Overview
|
|||||||||
Important Links |
|||||||||
Download NTPC 10+2 Admit Card |
Click Here |
||||||||
Check Exam City |
Click Here |
||||||||
Exam City Notice |
Click Here |
||||||||
Apply Online |
Click Here |
||||||||
Official Notification |
Click Here |
||||||||
Join WhatsApp Group |
Click Here |
||||||||
Join Telegram Channel |
Click Here |
||||||||
Official Website |
Click Here |
Answere : key dates for the RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024 that Application starts on 21/09/2024 and closes on 20/10/2024.
Question 2 : What is the application fee for the RRB NTP 10+2 Under Graduate
Recruitment 2024?
Answere : Application fee for the RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024 is Rs. 500 and SC/ST/PH Female Rs.250.
Question 3 : What are the age limits for RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024?
Answere : Age Limit 18-33
Question 4 : What is the eligibility criteria for the RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024?
Answere : Intermediate Class Passed.
Question 5 : What documents are required for the RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024 application?
Answere : Photograph, signature scan, educational qualifications, valid email ID, and mobile number.
Question 6 : What is the selection process for the IRRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024?
Answere : Written Examination, Document Verification Medical Examination.
Question 7 : What are the total vacancies available for RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024?
Answere : Total vacancies Available for RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024 is 3445.
Question 7 : How to Check Exam City RRB NTP 10+2 Under Graduate Recruitment 2024?
Answere : Go to newjobsinformation.com Website.
Question 7 : How to Download RRB NTP 10+2 Under Graduate Admit Card 2025?
Answere : Go to newjobsinformation.com Website.